Web Analytics

Viceprimarul Zaharia și-a angajat consilier. Este absolvent a două facultăți

de | 12.04.2021 12:10 | Actualitate

Pentru ca proiectele care sunt în desfășurare la Câmpulung să aibă un rezultat pozitiv și pentru camunicipiul să se încadreze pe lista de Smart City, viceprimarul Nicolae Zaharia a hotărât să-și angajeze consilier personal pe o perioadă de minim cinci luni. Acesta a găsit omul potrivit, astfel că, ajutorul său care ocupă funcția de consilier este Petrut David, un absolvent a doua facultăți Drept și Arte, care de astăzi și-a început activitatea la Primăria Câmpulung. În momentul de față, cei doi au în prim-plan proiectul „Câmpulung 2021- Capitala scrisului românesc” și de urgentarea procesului de identificare și atribuire a locurilor de parcare, de care Nicolae Zaharia spune că nu a mers așa cum și-a dorit.

„Începând de astăzi, 12 aprilie, am hotărât să-mi angajez un consilier pe o perioadă de minim 5 luni. Salariu net este de 2600 lei, iar atributiile sunt legate în special de proiectul amplu „Câmpulung 2021- Capitala scrisului românesc” și de urgentarea procesului de identificare și atribuire a locurilor de parcare. (Recunosc că acest proces este unul dificil și lucrurile nu au decurs așa cum îmi doream).
Consilierul este Petruț David, absolvent cu studii de licență și master al Facultății de Drept și al Facultății de Arte. A urmat numeroase cursuri și programe postuniversitare, fiind acreditat ca manager de proiect, formator și specialist în inovare publica și strategii Smart City”, este anunțul pe care l-a făcut viceprimarul Câmpulungului pe pagina sa de Facebook.
sursa foto Facebook/Nicolae Zaharia

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. In astfel de situație, totul este o cardeală.
    Deci , așa mare om , are nevoie de ,, consilier personal ,, pentru o perioadă așa lungă, 5 luni ???
    Este normal hoțeala asta pe bani publici ?
    Vrei consiliere, tocmeste bre’ nenea , omul de seamă al orașului, tocmeste o firmă SPECIALIZATĂ să îți facă asta si la revedere!
    Daca as avea o putere , a-și demite pe toți ăștia cu consilieri personali.
    Noi plătim ca unii să facă praf niște bugete, cum a făcut inclusiv marea primarită Lasconi care de sărbători, anul trecut a trimis la lume in poștă, felicitări. Rusine să vă fie , ca noi nu avem bani și voi ne trimiteți felicitări și va dați bani între voi pe consiliere!