Web Analytics

Vicepreşedintele la nivel central al umaniştilor, Cornel Lazăr, confirmă că Gherzan e pe făraş

de | 29.03.2023 15:26 | Actualitate, Dezvăluiri, Home, Politica si Administratie

Foarte supărat pe un articol din „Jurnalul de Argeș” în care s-a scris că își pierde locul și în ultimul partid care l-a găzduit – PUSL, Cătălin Gherzan ne-a trimis un drept la replică spunând că nu este adevărat și reproșându-ne că nu ne-am informat de la sursă, respectiv de la conducerea centrală. Precizând că dreptul la replică ne-a fost remis pe 25 martie, vă prezentăm poziția domnului Cornel Lazăr, vicepreședinte la nivel național al partidului. Acesta ne-a precizat că la Argeș demersurile de înlăturare a președintelui Gherzam au început în urmă cu două-trei săptămâni. Iată ce ne-a spus acesta.

Argeșul a trimis un memorandum la București, conducerea centrală a PUSL va lua o decizie

„Biroul Executiv Județean a avut acum ceva timp, aproximativ două-trei săptămâni, o ședință în care s-a adoptat un memorandum. Documentele au fost trimise la București, se așteaptă o decizie a Centrului. Aceste demersuri privitoare la domnul Gherzan s-au făcut în urma deciziei biroului din Argeș și se așteaptă o confirmare de la nivel central. Să sperăm că va fi cât mai repede! Din ce știu eu, biroul se va întruni pe 28 martie. Sunt multe motivele care au stat la baza acestei decizii, îmi cer scuze că nu pot să spun mai multe, vrem ca lucrurile să decurgă într-un mod normal până când va fi întâlnirea de la București. Dânsul (Cătălin Gherzan – n. red.) nu s-a implicat în soluționarea problemei unor filiale timp de 8 luni, deci vorbim despre neimplicare”.

Citește și Cătălin Gherzan şi dr. Radi Pană au „testat piaţa”… la PSD Piteşti şi au fost refuzaţi

Fostele judecătoare Magda Papaianopol și Ioana Pârvu i-au întocmit un raport nefavorabil lui Gherzan

Vorbind despre raportul fostelor judecătoare Magdalena Papaianopol și Ioana Pârvu, aflate în conducerea municipală a formațiunii politice (și, culmea, aduse chiar de Cătălin Gherzan în partid), Cornel Lazăr declară:
„Rapoartele dânselor au fost în urma memorandumului trimis către București și dânsele au dat un punct de vedere; doamnele au confirmat acel memorandum în care ceream revocarea din funcție. Și în acel raport, doamna Papaianopol, președinte al organizației municipale, și doamna Ioana Pârvu, vicepreședinte la municipiu, vorbeau tot despre neimplicare, precum cele ce s-au scris în memorandum”.

„La acest moment sunt încă președintele PUSL Argeș și nicidecum exclus din partid și nici de la conducere, iar vorbele jignitoare puse pe seama Mimi Niță&comp. nu cred că fac cinste unei publicații de talia dumneavoastră, pe care le consider că ar fi bine să fie susținute și într-un eventual dosar în instanță”, era afirmația, din dreptul la replică, a lui Cătălin Gherzan.

Citește și Gherzan, dat afară de la umanişti

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *