Web Analytics

Cătălin Gherzan şi dr. Radi Pană au „testat piaţa”… la PSD Piteşti şi au fost refuzaţi

de | 2.09.2021 13:30 | Actualitate, Culise, Politica si Administratie

În nici trei ani, Cătălin Gherzan a trecut prin trei partide. S-a înscris în ALDE în vara lui 2019, alegerile locale din 2020 l-au prins în postura de candidat la Primăria Pitești din partea Partidului Ecologist Român (PER), iar la cele parlamentare a candidat pe locul doi la Senat din partea…PMP. În fine, omul e spectacol, a dat chix pe unde a fost în scurta sa carieră politică, iar acum a pus ochii pe…PSD.
Recent, numele lui și al doctoriței Marioara Radi Pană au fost rostite într-o ședință a PSD Pitești, membrii prezenți fiind întrebați dacă vor să-i primească pe cei doi, fiindcă bat cu putere la ușile partidului. Aproape în cor, toți cei prezenți au zis nu, auzind despre ce poame e vorba.

Citește și Cătălin Gherzan, preşedintele Organizaţiei Argeş a Partidului Ecologist Român: „Educaţia online nu va fi niciodată nici măcar 30% din modul în care trebuie făcută educaţia”

Pesedistă de frunte la începutul anilor 2000, perioadă în care a exercitat chiar funcția de președintă a Organizației Județene de Femei, doctorița Marioara Radi Pană a fost suspendată din funcție după ce, prin 2004, pe numele acesteia a fost depusă o plângere penală. Ea era cunoscută în partid drept protejată a fostului președinte Filip Georgescu. Acum vrea din nou, numai că a fost tratată cu refuz.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Cătălin Gherzan, noul preşedinte ALDE Piteşti: „Sunt nemulţumit că echipa de rugby a rămas fără finanţare”

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole