Vicele Câmpulungului face fân pe domeniul public

de | 26.05.2022 12:42 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Coordonator și responsabil pentru activitatea ADP-ului câmpulungean, în baza unei dispoziții a șefei, viceprimarul Nicolae Zaharia dovedește har de gospodar. Întrebat de ce este nevoie de o armată de oameni la acțiunile de toaletare a spațiilor verzi, secundul, la comanda Elenei Lasconi, a recunoscut că se lucrează ca-n bancurile cu polițiștii care schimbă un bec, adică trei oameni cosesc, patru dau cu grebla, cinci adună iarba, iar al șaselea conduce tractorul cu remorcă. În scurt timp, să nu cumva să se plângă cetățeanul că au rămas resturi printre blocuri.

Doar că adevărul se dovedește a fi altul. Zaharia e și mai gospodar, fiindcă taie iarba, o adună, dar o lasă la locul faptei câteva zile, până se transformă în fân, cel puțin la vârful grămezii. Și face asta fiindcă ADP-ul este foarte activ și la strângerea animalelor lăsate în voie pe domeniul public, iar toate vacile, toți boii, caii și măgarii adunați și nerevendicați au nevoie de hrană vegetală.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Viceprimarul Zaharia și-a angajat consilier. Este absolvent a două facultăți

Citește și Viceprimarul Zaharia, gest caritabil pentru copiii cu autism. A participat la crosul “Run 4Change”

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....