Vicele de la Câmpulung a contestat raportul ANI

de | 23.05.2019 13:15 | Dezvaluiri

Luna trecută un alt ales local argeşean a fost declarat incompatibil, după ce o situaţie de acum trei ani a intrat în atenţia Agenţiei Naţionale de Integritate. Lui Mărgărin Şerban Blidaru, viceprimarul Câmpulungului care la finalul acestei luni va împlini 50 de ani, i s-a reţinut faptul că în perioada 24 iunie 2016-28 septembrie 2017 a deţinut şi exercitat simultan funcţia de viceprimar şi calitatea de reprezentant al Consiliului Local în Consiliul de Administraţie al Şcolii de Muzică Câmpulung. Iar, potrivit legii, o asemenea situaţie nu este permisă.
Viceprimarul Blidaru a declarat atunci că va contesta actul ANI şi zilele trecute s-a întâmplat acest lucru. Prin acţiune deschisă la Curtea de Apel Piteşti, secundul lui Liviu Ţâroiu cere instanţei anularea raportului de evaluare al Agenţiei Naţionale de Integritate. Deocamdată cauza se află în procedură preliminară.
C.I.B

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

FC Argeș U19, lider în topul FRF
FC Argeș U19, lider în topul FRF

Federația Română de Fotbal a publicat clasamentul celor mai bune echipe din Campionatul Național Under 19 în 2021. Topul este condus de FC Argeș, care anul trecut a jucat finala acestei întreceri, pierdută la loviturile de departajare în fața celor de la Viitorul...