Web Analytics
scris joi, 23.02.2023

Viaţa bate filmul! Un piteştean şi-a cunoscut sora de care a fost despărţit la naştere, după 50 de ani, în Canada

Și-au încărcat testele ADN pe un site prin care poți cunoaște istoricul de sănătate al familiei și așa au aflat că sunt frați gemeni

Scenariu de film – așa e povestea lui Traian Alexandru, piteșteanul care, după 50 de ani, și-a cunoscut sora mai mare decât el cu un an, de care a fost despărțit la naștere. În Pitești, bărbatul era proprietarul fostului restaurant „Traian Vic”, de lângă Biserica „Sf. Ioan” din Gura Trivăii, unde acum se află restaurantul lui Mircea Dinescu. Din 2008, Traian locuiește în Toronto, Canada, acolo unde și-a cunoscut și sora. Potrivit publicaţiei CBC, cei doi au descoperit că sunt frați datorită unui test ADN făcut individual și încărcat pe site-ul 23andMe (o rețea prin care poți afla date despre istoricul de sănătate al familiei). Ca un paradox, Traian și sora sa, Dacina, locuiau, fără să știe, în Canada, la 30 de kilometri distanță unul de altul.

Viaţa bate filmul! Un piteştean şi-a cunoscut sora de care a fost despărţit la naştere, după 50 de ani, în Canada

Au fost abandonați în România

Piteșteanul, care a jucat și la juniorii lui FC Argeș, a declarat pentru CBC că era major când a aflat că a fost adoptat după ce fusese abandonat la naștere lângă o ghenă. „Cineva din armată era în drum spre serviciu și a văzut ceva. Eram aproape de o ghenă, în aer liber”, a mărturisit el. Cel care l-a descoperit pe Traian l-a adus la sediul poliției din localitate, iar sora unui căpitan de poliție l-a luat în grija ei. Sora lui a fost adoptată după ce, la fel, a fost abandonată lângă niște tufișuri.

Amândoi au câte un băiat cu același nume, Victor

Coincidențele continuă. Dacina și Alexandru au câte un băiat cu numele Victor. Deși diferența dintre ei e de 11 ani (băiatul piteșteanului are 30 de ani, iar cel al Dacinei, 19), cei doi s-au apropiat mult după reîntâlnirea părinților. „Încă descoperim lucruri pe care le avem în comun”, a declarat Victor Alexandru, fiul lui Traian, pentru publicaţia CBC. Cei doi frați plănuiesc să stea cât mai mult unul lângă celălalt pentru a compensa timpul în care nu au fost împreună.

Citește și Şefii Direcţiei Silvice Argeş au luat prime de aproape 10.000 euro fiecare

Citește și Lupta cu nămeţii aduşi la Capra de avalanşe, povestită de un pompier de la ISU Argeş

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită