Web Analytics

Veterinar surprins când abandonează un cățel pe un câmp. A fost amendat

de | 10.08.2023 22:04 | Actualitate, Home

Un medic veterinar a fost amendat cu 1.500 de lei după ce polițiștii l-au surprins în timp ce abandonează un cățel, pe un câmp din Timiș. Patrupedul a fost gonit chiar din ambulanța în care ar fi trebuit îngrijit.

Citește și: Accident în Argeș. Un motociclist a fost transportat la spital

„Astăzi, o ambulanță veterinară care a intrat pe un drum accidentat de pe raza comunei a atras atenția agenților Poliției Locale Ghiroda, care urmăreau camerele de supraveghere. Oprirea a fost scurtă, iar în urma mașinii a ieșit acest cățel abandonat în câmp, chiar de către medicul veterinar care trebuia să aibă grijă de el. În nici 5 minute, medicul a fost sunat chiar pe numărul marcat pe ambulanță. Acesta a fost amendat cu suma de 1.500 de lei și obligat să se întoarcă la fața locului pentru a recupera patrupedul”, au transmis reprezentanții Poliției.

Citește și: Rețea de trafic de bebeluși destructurată: un copil costa între 70 de mii și 120 de mii de euro

„Atragem atenția, prin această informare, că descurajăm ferm acest tip de comportament, care din păcate reprezintă o formă de cruzime tot mai întâlnită în țara noastră. Adoptați, sterilizați și aveți grijă de animale!”, au îndemnat polițiștii dim Timiș.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *