Web Analytics
scris vineri, 01.09.2023

Verdictul în cazul de dopaj al Simonei Halep, amânat

Simona Halep a anunțat joi, pe contul său de Instagram, că verdictul în cazul său a fost amânat. Tenismena a fost supendată pentru dopaj, după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat.

Verdictul în cazul de dopaj al Simonei Halep, amânat

Citește și: Farul și Sepsi, eliminate în play-off-ul Conference League


”Azi am aflat că decizia în cazul meu, care era aşteptată săptămâna aceasta, va fi amânată. Acest lucru e foarte dezamăgitor, după ce am spus tot timpul că tot ce doresc este să fiu judecată. Este greu de explicat dificultatea emoţională pe care au adus-o şi continuă să o aducă toate aceste amânări”, a scris Halep pe Instagram.

Citește și: Sâmbătă se închide circulația rutieră pe Transfăgărășan


Halep a fost audiată în zilele de 28 şi 29 iunie de Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului (ITIA), după ce cazul său fusese amânat de mai multe ori. În mai, ITIA confirmase că Simona Halep ”a fost acuzată de o altă încălcare separată a Programului antidoping din tenis, în legătură cu nereguli în paşaportul său biologic de sportiv (ABP)”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită