Web Analytics
scris vineri, 01.09.2023

Sâmbătă se închide circulația rutieră pe Transfăgărășan

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că sâmbătă, 02 septembrie 2023, în intervalul orar 07:00 – 18:00, se va închide circulația rutieră pe Transfăgărășan (DN 7C), între Barajul Vidraru – Bâlea Lac (km 62 +100 – km 116+808), pentru toate categoriile de autovehicule, în vederea desfășurării competiției sportive de triatlon ”TRANSFIER” 2023.

Sâmbătă se închide circulația rutieră pe Transfăgărășan

Citește și: O femeie a murit în Gara de Nord din București. S-a prăbușit pe peron în timp ce aștepta un tren spre Pitești


“Transfier” este o competiție dificilă de triatlon și se desfășoară pe una dintre cele mai spectaculoase șosele din lume. Evenimentul combină spectacolul sportiv cu frumusețea naturii, oferind participanților o experiență de neuitat. ”Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/”, arată cei de la CNAIR.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *