Web Analytics

De ce n-a mai venit Viorica Dăncilă în Argeş

de | 9.05.2019 13:14 | Culise

Deși se anunțase că va participa luni la turneul electoral al celor două candidate PSD la europarlamentare – Rovana Plumb și Gabriela Zoană – premierul Viorica Dăncilă nu și-a mai făcut apariția. Ce să fie, ce să fie? Mai ales că doamna prim-ministru fusese anunțată pe tot traseul, de la Câmpulung și uzina Dacia, până la Bascov și Pitești. Pe surse, am aflat și de ce n-a mai apărut Viorica Dăncilă în decorul argeșean.
Scenariul 1: i s-a spus că vizita la Dacia nu e oportună având în vedere că există tensiuni mari pe platformă din cauză că nu s-a semnat contractul colectiv de muncă dintre administrație și sindicat. Prin urmare, dacă doamna premier își va face apariția la Dacia în această perioadă nepotrivită și de mari frustrări, riscă să fie huiduită și, pe cale de consecință, se compromite și obrazul PSD Argeș.
Scenariul 2. Pe fondul tensiunilor de la nivel central dintre premier și Liviu Dragnea, s-a transmis la Argeș, dinspre conducerea națională a PSD, că turneul electoral al eurocandidatelor Rovana Plumb și Gabriela Zoană se poate face și fără Viorica Dăncilă.
Serioși, așa cum îi știm, liderii PSD Argeș au priceput imediat mesajul și au lăsat-o mai moale cu Veorica, radiind-o, pur și simplu, din programul electoral de luni, 6 mai.
(ELECTRO-CUTARE)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii