Vedeta TV de la Câmpulung se pierde în mass-media locale

de | 1.07.2021 15:02 | Actualitate, Culise, Home, Politica si Administratie

Creatoarea de “event-uri” care să facă din municipiul Câmpulung terme de căutare acerbă pe net a intrat într-un con de umbră (din acest punct de vedere). Adică Elena Lasconi nu mai e subiect de știrea zilei, ca pe vremuri, adică acum vreo câteva luni, când aflau și ăia de la Ciugud ce isprăvi a mai făcut primărița din Muscel. Și se împlinesc vreo trei luni de secetă, o chestie care nu are cum să pice bine unei foste vedete TV care, cu mass-media națională pe urmele ei, uitase că are ceva presă și prin oraș și județ. De-aia a început acum să scuture microfoanele locale, însă nu prea știe încotro să o ia.

Pentru un început, a lansat cruciada împotriva celor care, spune ea, încalcă grav deontologia profesională, având drept consecință aducerea de prejudicii instituției administrație locale și Câmpulungului (asta de la final e o reformulare a expresiei lasconiene ”cine e împotriva mea e împotriva Câmpulungului!”). Și totul a pornit de la o încercare a unui cetățean de a sta de vorbă cu cineva din administrație pe subiectul demolării garajelor. Presa a spus că nimeni nu a dat curs solicitării, deși un consilier local confirmase prezența la întâlnire, iar Lasconi a spus că toată lumea minte. Iar cum balanța adevărului a înclinat către presă, primărița a ratat iar ocazia să iasă cu ceva pe ”național”, un subiect-bombă precum demiterile pe facebook sau găsirea cheilor de la casa de oaspeți.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Elena Lasconi, din nou în top pe google, după ce a pus fiola unui subordonat

Citește și Elena Lasconi s-a făcut de băcănie

Citește și Elena Lasconi sugerează că medicii de familie susţin puturoşenia din Primăria Câmpulung

 

Acest articol este despre: campulung,elena lasconi,primaria campulung

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș
Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din...