Web Analytics

Văsâi a câştigat definitiv dreptul de a administra Alprom. A câştigat procesul cu ”Gruparea Chelu”

de | 16.01.2020 13:20 | Dezvăluiri

După ani și ani de procese în care s-a luptat în justiție cu gruparea controversatului Cătălin Chelu pentru pachetul majoritar de acțiuni la Alprom, omul de afaceri piteștean Gheorghe Văsâi a câștigat definitiv dreptul de a administra societatea. În decembrie, administratorul special Antonel Bunu, cel rămas la butoanele insolventului Alprom după decesul lui Cătălin Chelu, a pierdut definitiv procesul de la Tribunalul Specializat Argeș.
Astfel, Gheorghe Văsâi ar urma să administreze efectiv ce a mai rămas din Alprom (după ce gruparea Chelu l-a devalizat de principalele active și apoi l-a băgat în insolvență), după 16 ianuarie a.c. Cităm un fragment din soluția de pe portalul instanței: „Obligă pârâtele ALPROM SA, prin administratorul special Bunu Antonel Cristi și administratorul judiciar al Alprom, CAPITAL INSOL SPRL, la permiterea accesului reprezentanţilor reclamantei în incinta spaţiului situat în Piteşti, str. Dobrogeanu Gherea nr. 2-4, jud. Argeş – proprietatea pârâtei Alprom S.A. – în vederea ridicării bunurilor mobile din patrimoniul debitoarei Forest Product SRL, vândute de către lichidatorul judiciar în cadrul licitaţiilor din 16.01.2015, 11.12.2015 şi 05.02.2016 şi depozitate în incinta aceluiaşi spaţiu. Dispune obligarea pârâtelor la predarea către reclamantă a bunurilor mobile din patrimoniul debitoarei Forest Product SRL, vândute de către lichidatorul judiciar în cadrul licitaţiilor din 16.01.2015, 11.12.2015 şi 05.02.2016, depozitate în incinta spaţiului situat în Piteşti, str. Dobrogeanu Gherea nr. 2-4, jud. Argeş, proprietatea pârâtei Alprom SA”.
Din câte am aflat, după ce va intra efectiv în societate, Gheorghe Văsâi va solicita un audit pentru a vedea ce mai există efectiv în patrimoniul Alprom, ca să știe cum va proceda în continuare.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii