Web Analytics

Vărul manelistului Culiță Sterp s-a sinucis după ce s-a despărțit de iubită

de | 18.05.2023 14:53 | Actualitate, Home

Vărul primar al manelistului Culiță Sterp, de 30 de ani, din județul Timiș, s-a împușcat în cap, pe 17 mai. Înainte de a face gestul sinucigaș, acesta i-a transmis un mesaj iubitei de care se despărțise recent, în care i-a spus că va recurge la teribila faptă.

Citește și: Soţul poliţistei de la Schitu Goleşti a contestat ordinul de protecţie

Ionică Sterp a fost găsit fără viață chiar de părinții lui în casa familiei din localitatea Sânandrei, județul Timiș, relatează Click.ro care citează presa locală. În mesajul pe care bărbatul de 30 de ani și-a anunțat iubita de intenția sa, dă toate detaliile. Potrivit anchetatorilor, acesta a scris că va apăsa pe trăgaci și că va fi găsit mort în camera sa. Mesajul a fost însă văzut târziu de femeie, astfel că aceasta nu a putut să ia legătura în timp util cu familia pentru a-l împiedica să recurgă la gestul extrem. Din câte se pare, Ionică Sterp a luat decizia de a-și pune capăt zilelor pentru că nu ar fi făcut față durerii după despărțirea de femeia pe care o iubea. Părinții l-au găsit miercuri dimineața (18 mai). Medicii sosiți la fața locului nu mai putut face nimic pentru a-l salva.

Citește și: Prim-procuroarea de la Parchetul Costeşti, judecată de Consiliul Superior al Magistraturii

”La data de 17.05.2023,în jurul orei 10:00, poliţiştii Secţiei 3 Rurale Sânandrei au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit decedat la domiciliul său din localitatea Sânandrei, judeţul Timiş. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul s-ar fi împuşcat în cap cu arma de vânătoare deţinută legal”, a transmis IPJ Timiş. Conform procedurilor, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *