Web Analytics

Vârful Moldoveanu are o nouă plăcuţă de identificare

de | 14.09.2018 21:15 | Actualitate

Muncă în echipă! De ziua Pompierilor din România, salvamontiștii argeșeni, împreună cu militarii Batalionului 33 Vânători de Munte Posada au montat o nouă placă de alamă pe cel mai înalt vârf din România, vârful Moldoveanu. Li s- au alăturat colegi din Regimentul 523 ISR Cercetare Brăila si membri ai echipei Invictus România. De asemenea, au fost prezenţi și cei doi câini de avalanșă Helios și Dara. De acum, cel mai înalt vârf montan are și un nou catarg pe care a fost arborat drapelul naţional.

„Am reușit să schimbăm aspectul vârfului Moldoveanu, prin montarea unei plăci de vârf din alamă, la care prietenul nostru Mircea Bunica a muncit două zile și prin montarea unui catarg din inox furnizat de colegii militari, pe care să fie prezent drapelul național, în permanență. Mulțumim sponsorilor pentru materialele furnizate.
Acțiunea finalizându-se pe 13 septembrie, am lucrat cu gândul la colegii si prietenii pompieri si SMURD, care tocmai și-au sărbătorit ziua!”, au transmis salvamontiștii argeșeni.

Sursă foto: Facebook Salvamont Argeș

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii