Web Analytics
scris vineri, 15.03.2024

Vânzătoarea loto de la Agenţia Trivale a mai adus noroc şi altor clienţi

Marele premiu, în valoare de 7,32 milioane de euro, al extragerii loto 6/49 de Dragobete s-a jucat la agenția din cartierul Trivale. Câștigătorul, după cum se cunoaște, este un șofer din Pitești, în vârstă de 45 de ani. Coinicidență sau nu, vânzătoarea care era de serviciu la agenție în acea zi a mai purtat noroc și altor piteșteni.
„Da, îmi aduc aminte că eu am fost de serviciu pe 25 februarie, dar nu îmi aduc aminte cum arăta persoana. A doua zi, domnul s-a prezentat la colega mea ca să își verifice biletul și era câștigător”, spune doamna Mariana, surâzătoare ca întotdeauna. Femeia, care are peste treizeci de ani în Loteria Română, spune că mai are noroc de împărțit, mai ales că este Berbec la zodie și le poartă noroc și altora.
De altfel, a mai avut clienți care au câștigat, din mâna ei, 3 miliarde lei vechi, o Dacia Logan și alte câștiguri mai mici, la categoria a doua. Iar acum, după ce s-a răspândit vestea că la agenția de la Complexul I Trivale s-a câștigat, clienții s-au înmulțit. Și… cu toții speră ca zeița Fortuna să mai treacă pe aici.

Vânzătoarea loto de la Agenţia Trivale a mai adus noroc şi altor clienţi

Citește și E gata expertiza pentru Bulevardul „Pardon”!

Citește și Institutul Pomicol de la Mărăcineni face și nu spune

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *