Web Analytics
scris joi, 07.03.2024

E gata expertiza pentru Bulevardul „Pardon”!

S-a făcut un pas important în clarificarea situației privitoare la reabilitarea Bulevardului ”Pardon” din Câmpulung! Expertiza tehnică solicitată prin raportul de control efectuat de Inspectoratul de Stat în Construcții a fost finalizată și transmisă Primăriei Câmpulung, autoritatea administrativă fiind cea care a contractat serviciile unei firme din București pentru care a plătit 25.000 de lei, bani strânși din sponsorizările efectuate anul trecut de două persoane fizice.

E gata expertiza pentru Bulevardul „Pardon”!

Potrivit primăriței Elena Lasconi, concluziile experților sunt favorabile reluării fără probleme a lucrărilor. ”Singura problemă este că n-au fost făcute rosturile la piatra cubică, dar nu era finalizată lucrarea”, susține aceasta. Expertiza a fost transmisă și celor de la ISC, iar acum se așteaptă un răspuns. Nu prea curând, fiindcă, spune Lasconi, în asemenea cazuri se lucrează ca la stat, adică durează cât e termenul maxim de răspuns și nu este exclus să se solicite și alte clarificări.
Lucrările de reabilitare a Bulevardului ”Pardon” au fost sistate de trei ori. Prima dată imediat după alegerile din 2020, după ce fostul primar intrase cu buldozerul pe zona pietonală chiar în timpul campaniei electorale, a doua oară în 2022, atunci când Prefectura Argeș a reacționat în urma unui prim control al ISC și a atacat în instanță autorizația de construire, iar a treia oară s-a întâmplat în noiembrie anul trecut, tot după un control al inspectorilor în construcții.
Cătălin I. Butoiu

Citește și Concluziile raportului de control al ISC la Bulevardul „Pardon”: haos în documente

Citește și Floricele în argilă pe Bulevardul „Pardon” din Câmpulung

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *