Web Analytics

Vali Porcișteanu, despre Raliul Argeșului: „Superspeciala de la Pitești va fi un deliciu”

de | 24.05.2023 13:09 | Actualitate, Home, Politica si Administratie, Sport

Miercuri, 24 mai, la Primăria Pitești a avut loc o conferință de presă prilejuită de noua ediție a competiției Raliul Argeșului Catena, care va debuta, în mod festiv, joi, 25 mai, în Piața Primăriei.

La acest eveniment au luat parte, printre alții, Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv, Bogdan Dumitrescu, director organizatoric al competiției, piloții Vali Porcișteanu și Andrei Gârtofan, omul de afaceri („Dolo Trans”) Cristian Dolofan, unul dintre principalii sponsori, dar și pilot de succes în cadrul DTO Rally Team, primarul Cristian Gentea, viceprimarul Gelu Tofan, vicepreședintele CJ Argeș Adrian Bughiu, alți specialiști în domeniu.

În deschidere, Norris Măgeanu le-a mulțumit autorităților locale și județene pentru susținerea acestei competiții și pentru „modul în care o fac”. Din punct de vedere financiar, Consiliul Județean Argeș a alocat 100.000 lei pentru acest raliu, iar Primăria Pitești – 180.000 lei.

Citește și: Probe speciale și multe surprize la Raliul Argeșului

„Aducem în Argeș cu acest prilej aproximativ 1.000 de oameni: 200 de sportivi, 200 de oficiali și de reprezentanți ai echipelor de media, precum și 500-600 de oameni care vin din zona tehnică” – a prezentat Norris Măgeanu, în câteva cifre, amploarea Raliului Argeșului.

La rându-i pilotul Vali Porcișteanu a spus că nu putea rata raliul lui de casă din Argeș: „Va fi o luptă clasică pe Transfăgărășan. (…) Iar superspeciala va fi un deliciu pentru spectatori. Sper să ne bucurăm și de vreme bună”.

Directorul Bogdan Dumitrescu a explicat că există o noutate în ceea ce privește superspeciala din Pitești, de la stadion. Aceasta va avea loc de dopuă ori: vineri și sîmbătă. Iar vineri, startul va fi dat la ora 21, proba de noapte anunțându-se spectaculoasă, cu lumini suplimentare.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *