Web Analytics

Probe speciale și multe surprize la Raliul Argeșului

de | 24.05.2023 11:46 | Actualitate, Home, Sport


Joi, la ora 19, în piața Primăriei Pitești, va avea loc startul festiv al Raliului Argesului. Vineri, la 8, sunt programate Shakedown la Budeasa, la 14,45 Proba Specială de la Godeni, iar de la 21, SuperSpeciala de la Stadionul Nicolae Dobrin.


Sâmbătă, la ora 11,30, sunt programate Proba specială de la Lacu Vidraru, la ora 12 Proba specială de pe Transfăgărășan, iar de la ora 17, din nou SuperSpeciala de la Stadionul Nicolae Dobrin.

Citește și https://jurnaluldearges.ro/raliul-argesului-2022-restrictii-de-trafic-astazi-si-maine-177599/

15 din cele 80 de echipaje care vor lua startul la Raliul Argeșului sunt membre ale Racing Team. Printre ei, și Dănuț Militon, cel care a devenit membru al echipei în urma proiectului pilot de curse!


Printre piloții echipei se numără și cunoscutul vlogger Alin Oprițescu. Dacă Vali Porcișteanu și Dan Dobre formează cel mai longeviv cuplul pilot/copilot din raliul românesc, Alin Oprițescu nu își cunoștea, cu două zile înainte de competiție, copilotul. Ceea ce nu îl împiedică însă să se arate extrem de optimist…

Anul acesta, pe lângă proba specială de pe Transfăgărășan, organizatorii au pregătit o surpriză – două superspeciale la Stadionul Nicolae Dobrin, acolo unde spectatorii piteșteni vor avea ocazia să îl vadă în plin spectacol pe Vali Porcișteanu!

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *