Valeriu Gheorghiță anunță organizarea unui nou maraton de vaccinare în Capitală

de | 13.10.2021 10:03 | Actualitate, Politica si Administratie

Medicul militar Valeriu Gheorghiţă, anunţă un nou maraton de vaccinare în mai multe centre din Bucureşti, iar în prezent sunt stabilite toate detaliile pentru realizarea acestui proiect.

CITEȘTE ȘI: Răpus de Covid, fotograful Geo Jugănaru a făcut parte în tinerețe din grupul subversiv “Albaștrii” și a fost cercetat de Securitate

Gheorghiţă a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, dacă vor mai fi organizate maratoane de vaccinare.Avem în plan în perioada următoare să organizăm un maraton de vaccinare în mai multe centre de vaccinare din Capitală, însă trebuie să definitivăm în acest moment toate detaliile logistice legate de personalul medical care trebuie să deservească o activitate de acest gen.

Vom identifica să avem un centru de vaccinare care are o capacitate mai mare în fiecare sector şi simultan să avem acest tip de activitate. Nu pot să vă dau la acest moment perioada în care se va desfăşura acest eveniment, dar cât se poate de repede, în următoarele două săptămâni probabil că vom face acest eveniment.“

CITEȘTE ȘI: Alina Gorghiu: „PSD-AUR și USR vor, nu vor, trebuie să își asume responsabilitatea pentru instabilitatea politică de acum”

”Este în lucru şi stabilim toate detaliile şi vom transmite din timp toate informaţiile necesare pentru a fi cunoscute”, a afirmat Valeriu Gheorghiţă. El a mai afirmat că, în funcţie de numărul de prezentări actuale, centre de vaccinare îşi pot adapta programul de lucru.  Fiecare centru de vaccinare şi fiecare judeţ împreună cu Direcţia de Sănătate Publică poate să extindă perioada de lucru, programul de activitate al centrului, în funcţie de adresabilitatea pe care persoanele, populaţia o are în respectivele centre.”

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii