Web Analytics

Valentin Vişoiu se extinde în Bucureşti, construieşte şi în Ghencea

de | 21.02.2018 18:58 | Economie

12 visoiuOmul de afaceri argeșean Valentin Vișoiu, care controlează firma de construcţii Conarg, derulează un nou proiect în Capitală. Astfel, acesta investeşte 14 milioane de euro într-un ansamblu rezidenţial în prelungirea Ghencea din Bucureşti. Proiectul însumează 280 de apartamente.
Reamintim că în a doua parte a anului trecut, Valentin Vișoiu a demarat în asociere cu Dan Șucu, patronul Mobexpert, un alt proiect imobiliar în București, de data aceasta în zona Domenii. În total, ansamblul rezidențial Arcadia Apartments Domenii din Capitală va avea 800 de locuințe, construite în trei faze. Prima fază a proiectului rezidențial Arcadia Apartments Domenii cuprinde un bloc cu 193 de locuințe, a cărui construcție se află în prezent în derulare. Faza a doua este programată să înceapă cel mai târziu în prima jumătate a anului 2018 și presupune construcția a două clădiri cu un total de 235 de apartamente și 300 de locuri de parcare. Cea de-a treia fază va cuprinde clădiri de apartamente și o zonă comercială. Prețurile pornesc de la 70.000 de euro + TVA pentru studio și ajung la 265.000 de euro + TVA pentru penthouse. Investiția estimată la 100 de milioane de euro cuprinde și costul de achiziție a terenului de trei hectare, de 18 milioane de euro.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Escrocul acesta ANRP…..trebuie sa restituie statului 100 de milioane Euro…..noi romanii suntem spalati pe creier si promovam țepari si infractori !