Web Analytics
scris miercuri, 31.07.2024

Valentin Buhăcianu, atacant la FC Argeş: „Pot spune că avem tot ce ne trebuie să promovăm în Liga I”

Întrebat despre ultimele meciuri amicale, despre atmosfera din cadrul lotului, despre primul meci din noul campionat, cel cu Steaua București, dar și despre șansele la promovare, Valentin Buhăcianu, atacantul celor de la FC Argeș, ne-a declarat:

Valentin Buhăcianu, atacant la FC Argeş: „Pot spune că avem tot ce ne trebuie să promovăm în Liga I”

„În ceea ce privește victoria cu Turnu Măgurele și egalul cu CSM Slatina, pot spune că au fost niște jocuri bune, în care ne-am îndeplinit obiectivele. Au fost niște jocuri în care ne-am propus să atingem niște obiective pe care le-am îndeplinit și așteptăm cu nerăbdare să înceapă campionatul.
Atmosfera în cadrul lotului este una foarte bună, jucătorii nou transferați s-au integrat foarte bine, îi cunoșteam și a fost ușor pentru ei și pentru noi să ne adaptăm antrenamentelor și meciurilor amicale programate de antrenorul Nicolae Dică. Urmează să ne pregătim bine și să începem cu bine campionatul. Avem primul meci cu Steaua, un meci greu, un meci pe care abia îl așteptăm și pe care îl vom câștiga. Referitor la întrebarea ce șanse are în momentul acesta F.C. Argeş să promoveze direct în Liga I, pot spune că avem tot ce ne trebuie să promovăm. În ceea ce mă privește, eu am contract cu FC Argeș la fel ca anul trecut, pe un an de zile”.

Citește și FC Argeș a pus în vânzare abonamentele pentru noul sezon

Citește și 10 medalii pentru sportivii de la CSM Pitești la Campionatul Național de Kaiac-canoe

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...