Web Analytics

Valeca, despre Dragnea: „Am mai avut colegi cu probleme și nu i-am rejectat din funcții”

de | 22.06.2018 09:50 | Actualitate

serban valeca 426370

 

Președintele PSD Argeș,  senatorul Șerban  Valeca, a  anunțat că organizația pe care o conduce îl va sprijini pe Liviu Dragnea, condamnat joi la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Telorman.

„Trebuie să mergem pe prezumția de nevinovăție. Am mai avut colegi cu probleme și nu i-am rejectat din funcții (…). Nu e o decizie defiinitivă şi irevocabilă, mai e o cale de atac. Să nu uităm de prezumţia de nevinovăţie! S-au mai văzut situaţii în care o instanţă să dea o decizie care apoi să fie invalidată. Din punctul meu de vedere, domnul Dragnea trebuie să rămână în fruntea PSD! (…) E o chestie omenească, colegială și nu cred că trebuie să ne urcăm imediat pe durerea unui om! Poate veţi avea surprize”,  a declarat  Valeca, într-o conferinnță de presă, la puțin timp după anunțarea condamnării  în cazul Dragnea.

 

Foto: Antena 3

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Numai Dumnezeu iartă! Ghită,Elena Udrea,..Bica…scăpati printre degete,acum seful lor cel Mare care chiar trebuie sa-si justifice si averea ,de bună voie,ca sa demonstreze ca chiar, e un om cinstit.Nu credeti ca se creeaza un precedent.Cu ațătea exemple negative,ce să învete tinerii si noi toti ceilalti::ca să devii bogat trebuie sa furi.Pe scurt:DIN MUNCĂ CINSTiTĂ NU FACi AVERE!!!!!!?

  2. Numai Dumnezeu iartă! Ghită,Elena Udrea,..Bica…scăpati printre degete,acum seful lor cel Mare care chiar trebuie sa-si justifice si averea ,de bună voie,ca sa demonstreze ca chiar, e un om cinstit.Nu credeti ca se creeaza un precedent.Cu ațătea exemple negative,ce să învete tinerii si noi toti ceilalti::ca să devii bogat trebuie sa furi.Pe scurt:DIN MUNCĂ CINSTiTĂ NU FACi AVERE!!!!!!?