Web Analytics

VALEA DANULUI. Un bărbat supărat că a divorțat a incendiat 3 clăi de fân

de | 1.11.2021 15:26 | Actualitate

Un argeșean din localitatea Valea Danului a dat foc la trei clăi de fân, iar poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore. Omul era supărat pe viaţă pentru că divorţase şi s-a gândit, probabil, să se răzbune pe nişte vecini care aveau depozitul de fân în apropierea casei lui.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere, și au reținut un bărbat de 34 de ani, din Valea Danului, informează IPJ Argeş.

CITEȘTE ȘI: 305 argeșeni depistați pozitiv cu Covid-19

Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 26 octombrie, cel în cauză ar fi incendiat trei clăi de fân, pe un câmp de pe raza localității Valea Danului. Piromanul a dat foc cu o brichetă fiecărei clăi, spun poliţiştii. După administrarea probatoriului, în seara zilei de ieri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii