Web Analytics

Va fi asfaltat drumul comunal care face legătura între localitatea Moşoaia şi Zona de nord a Piteştiului

de | 17.08.2017 12:03 | Politica si Administratie

19 FloreaEneDupă mai multe deplasări ale primarului Florea Ene de la Moșoaia la Centrul Regional de Finanțare a Investițiilor Rurale de la Târgoviște pentru a obține bani în vederea asfaltării unui drum extrem de important care trece prin comună, eforturile au fost răsplătite.

Această localitate a reușit așadar să primească suma de aproximativ un milion de euro pentru modernizarea drumului comunal 154 care face legătura între Moșoaia și Pitești, traversând satul Smeura de Sus pe o lungime de 3,3 km. Chiar dacă proiectul a primit finanțarea, lucrările nu mai pot fi demarate anul acesta. Și asta deoarece trebuie făcută o licitație ce va avea loc, cel mai probabil, luna viitoare. Apoi urmează procedura de atribuire a lucrării, care se va întinde pe o perioadă de câteva luni. Drept urmare, cel mai probabil, lucrările vor începe în primăvara lui 2018, când vremea va deveni favorabilă începerii respectivelor lucrări.
„Este un proiect foarte important pentru comună deoarece acest drum face legătura cu municipiul Piteşti şi astfel utilitatea lui va fi una foarte mare, va ajuta la decongestionarea traficului şi, de ce nu, şi la scurtarea distanţei între comuna Moşoaia şi Zona de nord a Piteştiului. Acestea au fost o parte din motivele pentru care proiectul a primit un punctaj foarte bun şi iată că se va realiza”, a declarat primarul Florea Ene.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii