Web Analytics
scris joi, 02.11.2023

Tatuajele – o nebunie ilustrată de dr. Viorel Pătraşcu în volumul „Patimă şi motorină”

Așa cum v-am informat, sâmbătă, 28 octombrie, la Biblioteca Judeţeană „Dinicu Golescu” Argeş, medicul publicist Viorel Pătraşcu şi-a lansat al 12-lea volum de „tablete dulci-amare” din seria „Bolnavi şi… bolnavi”, cu titlul „Patimă şi motorină”. La finalul cărții, autorul a inserat un album fotografic cu tatuaje.
Dl doctor a explicat – chiar într-una dintre tablete – de unde a… colecționat atâtea imagini de acest fel. Dermatolog fiind, a trebuit să examineze pielea a mii și mii de pacienți, unii cu boli rare, cu tumori, dar și cu tatuaje, pe care a cerut permisiunea să le fotografieze pentru a le prezenta studenților mediciniști veniți la clinică în practică.

Tatuajele – o nebunie ilustrată de dr. Viorel Pătraşcu în volumul „Patimă şi motorină”

„Toate sunt fotografiate la cabinet. Unele tatuaje sunt pe spate, altele pe burtă, pe gât, pe mână, pe deltoid. Am multe… Desigur, gusturile nu se discută. Totuși, ce rost au tatuajele spăimoase sau de gust îndoielnic, precum cele care ilustrează acest volumul?!” – se întreabă, retoric, medicul dermatolog care a văzut atâtea „nebunii” de-a lungul timpului.

Citește și Piteşti. Fundația Culturală Ilfoveanu & Badea prezintă expoziția „Epica Imaginii”

Citește și Semnal editorial. Făt Frumos din Parlament

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *