Uzina Dacia oprește din nou activitatea. Sunt afectate toate cele trei schimburi

de | 7.04.2022 12:14 | Actualitate, Economie, Home

Dacia anunță că își oprește din nou activitatea, în perioada 11-15 aprilie, din cauza situației din Ucraina.

“Uzina Vehicule Dacia, Departamentul Presaj își vor reduce activitatea în zilele de 11, 12, 13, 14 și 15 aprilie 2022. Va fi afectatâ activitatea în prtncgpał la schimbul 3 și parțial Ia schimburile 1 și 2.
Uzina Mecanica și Șasiuri Dacia (UMCO), activitățile legate de fabricația de motoare ( asamblaj și uzinaj ) iși vor întrerupe activitatea în zilele de 8 și 11 aprilie 2022.
Celelalte activități de fabricație din UMCO vor avea program de lucru normal.

Citește și:Șef nou la Protecția Consumatorilor Argeș

DLRo și celelalte direcții suport își vor adapta programul de lucru și numărul de personal pentru penoađa 8-15 aprilie 2022 în funcție de cererea și activitățile clienților. Personalul care va râmâne ia domiciliu va fi plătit cu 85% și tichet de masă.”, au transmis reprezentanți ai Dacia Mioveni.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”
Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”

Șeful statului a declarat, marţi, la aniversarea PNL de la Vila Florica, că a rămas acelaşi partid autentic, care nu şi-a abandonat niciodată în cei aproape 150 de ani de existenţă doctrina, crezul sau valorile. Timpul luptelor politice interne a trecut, cel puţin aşa...


Loading RSS Feed