Web Analytics

Urmărit internațional, arestat de polițiștii argeșeni

de | 3.02.2018 12:32 | Actualitate

urmarit incarceratPoliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 267 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 87.108 lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 15 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Argeş l-au depistat pe C.D.C.C., de 28 de ani, din oraşul Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov, urmărit internațional, pe numele căruia autorităţile din Italia au emis un mandat european de arestare.

Faţă de bărbat, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti a emis un mandat de arestare în vederea extrădării, pentru 30 de zile. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Argeș.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole