Web Analytics

Reacția IPJ Argeș după crima cu cinci victime de la Bascov

de | 9.08.2022 17:38 | Actualitate, Home

Poliția reacționează după crima șocantă petrecută marți, în comuna argeșeană Bascov. Un bărbat (cunoscut cu probleme psihice) și-a ucis părinții, fratele, sora și nepoata. Detalii, AICI. Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a transmis că bărbatul a fost prins cu ajutorul jandarmilor și se află în custodia polițiștilor:

„În ziua de 9 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 48 de ani, din comuna Bascov, ar fi găsit, când s-a întors la domiciliu, cinci membri ai familiei sale (soția, copilul, cei doi socrii și un cumnat), decedați, înjunghiați.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, polițiștii de investigații criminale și luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Citește și Primarul Stancu ne-a dat detalii despre crima cu cinci victime de la Bascov

Polițiștii au luat primele măsuri, iar la scurt timp au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice. Bărbatul se află în custodia polițiștilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș”, a transmis IPJ Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *