Web Analytics

Primarul Stancu ne-a dat detalii despre crima cu cinci victime de la Bascov

de | 9.08.2022 17:07 | Actualitate, Home

#Un bărbat cu probleme psihice şi-a omorât familia cu un cuţit

Mare nenorocire! Astăzi, un bărbat în vârstă de 48 de ani din satul Stejăret, comuna Bascov, şi-a omorât cu un cuţit părinţii, fratele, sora şi nepoata (fata surorii). Poliţia, care se află la faţa locului, nu ne-a oferit până acum amănunte, dar despre această crimă am aflat mai multe de la primarul comunei, Ghoerghe Stancu.

Potrivit edilului, autorul crimei era cunoscut ca o persoană cu handicap (primea indemnizaţie în acest sens). Şi-a omorât familia din motive aparent inexplicabile. Cu câteva ore în urmă, probabil, a intrat într-una dintre cele două case aflate în curte şi a omorât două persoane, iar apoi a trecut în casa alăturată, unde le-a ucis pe celelealte trei. Apoi, a fugit.

Jandarmii l-au găsit cu puţin timp în urmă, într-o pădure. Din spusele primarului, în familie a mai rămas doar cumnatul lui, medic colonel, ieşit la pensie, căruia i-au murit soţia şi fiica.

Primarul ne-a mai spus că tatăl criminalului a fost inginer la staţia de epurare de la Budeasa.

„Păcat! Mare păcat! Păcat şi de comuna asta, că era pe locul 7 pe ţară la sistematizare, iar acum e umbrită de o astfel de tragedie!”, a declarat primarul Ghoerghe Stancu.

Citeşte şi: Închisoare pe viață pentru luare de mită în cazul unui oficial chinez! Pe ai noștri nu-i întreabă nimeni de sănătate?

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ce are sistematizarea cu crima?!
    Sau,pe înțelesul d-lui primar: „ce are coada vacii cu ștampila primăriei?!”

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *