Web Analytics

Update! Percheziții la persoane bănuite de infracțiuni contra patrimoniului la Câmpulung

de | 18.04.2018 07:59 | Actualitate

Bunuri perchezitie Clung 1Bunuri perc Clung 3Bunuri perchezitie Clung 4Bunuri în valoare de peste 45.000 de lei, susceptibile a proveni din furturi au fost recuperate de polițiști. 4 persoane au fost reținute.

În urma celor 12 percheziții domiciliare desfășurate la data de 17 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor o motocicletă, 3 generatoare de energie electrică, 8 motoferăstraie și alte scule și unelte susceptibile a proveni din săvârșirea de infracțiuni.

Valoarea bunurilor recuperate de polițiști depășește 45.000 de lei. 12 persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Câmpulung pentru audieri.

În urma administrării probatoriului, 4 bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Reamintim că la data de 17 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Câmpulung, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung au efectuat 12 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane din județul Argeș.

Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, tăinuire și complicitate la furt.

Din cercetări a reieșit că în perioada decembrie 2017 – aprilie a.c., cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în locuințe și societăți comerciale situate pe raza județului Argeș, de unde ar fi sustras diverse bunuri.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole