UPDATE/ Minor în stare gravă și femeie cu picioarele rupte, în accidentul de la Poiana Lacului

de | 14.01.2022 11:52 | Actualitate, Home

Așa cum v-am informat, un accident grav a avut loc la Poiana Lacului, unde trei mașini au fost implicate. Potrivit informațiilor, oferite de ISU Argeș, minora de 13 ani a fost preluată în stare foarte gravă de către un echipaj SAJ, iar o femeie în vârstă de 40 de ani are ambele picioare rupte.

“Poiana Lacului, accident rutier produs între 3 autoturisme, posibile scurgeri de lichide combustibile. Pompierii intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD, alături de două echipaje SAJ ” , transmite ISU Argeș.

Citește și:Accident cu trei mașini, la Poiana Lacului. O persoană este inconștientă

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara
Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara

Luni, 24 ianuarie, pe înălțimile de la Dâmbovicioara, locuri unde s-au jertfit numeroși ostași în ambele războaie mondiale, conducerea Consiliului Județean Argeș, prin vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, a participat la ceremonia dedicată zilei...

Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni
Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni

Accident grav, marți dimineață, pe Calea Câmpulung, din Pitești după ce o femeie a fost lovită din plin de o mașină. Evenimentul a fost anunțat de un polițist aflat în timpul liber, care a asistat victima până la sosirea medicilor. Din verificările preliminare,...