Web Analytics

Update. Medicul reținut la Spitalul Județean Argeș este diabetolog

de | 9.11.2022 16:14 | Actualitate, Home

Medicul reținut astăzi, 9 noiembrie, în urma unor percheziții efectuate la Spitalul Județean de Urgență din Pitești este Liliana Berca, diabetolog – după cum ne-au precizat surse din cadrul instituției medicale.

Citește și: Percheziții la Spitalul Județean Argeș. Medic acuzat de luare și dare de mită

Vă reamintim că, din probatoriul administrat, rezultă că ea a primit de la cel puțin 20 de persoane, având calitatea de pacienți sau aparținători ai acestora, diferite sume de bani sau bunuri, în legătura cu exercitarea actului medical.

Față de medicul diabetolog, suspectat de luare și dare de mită, s-a dispus măsura reținerii timp de 24 de ore.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

3 Comentarii

  1. DNA, mergeti si la spitalul orasenesc Costesti. Este acolo un medic ortoped care ia spaga cu sacul. Nu se sfieste de pacienti, cand intri in biroul lui primul lucru pe care il vezi este teancul de bani de pe masa de la cei care au intrat si au cotizat inaintea ta.

    Răspuns
    • este bine ca faceti astfel de sesizari, DNA-ul nu va face nimic (pana la urma nu exista spital de stat fara spagari), dar macar sa ii facem de rusine.

      Răspuns
  2. Îi rețin pe medicii care iau șpagă și apoi le dau drumul, iar pe cei care ucid pacienții îi achită și aceștia cer apoi daune morale familiilor care au îndrăznit să-i acuze! Caz concret la Tribunalul și Curtea de Apel Pitești !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *