Web Analytics
scris vineri, 12.04.2024

Update. Mașină lovită de tren în Argeș. Șoferul, amendat cu 3.300 lei

IPJ Argeș a revenit cu amănunte legate de evenimentul petrecut vineri, 12 aprilie, pe calea ferată, în comuna argeșeană Mărăcineni.

Update. Mașină lovită de tren în Argeș. Șoferul, amendat cu 3.300 lei

Citește și: Monica Macovei, condamnată la 6 luni de închisoare, cu termen de suspendare, după ce a accidentat grav un motociclist

Potrivit sursei citate, polițiștii de la Transporturi Argeș au stabilit că un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe strada Lotași, pe raza localității Mărăcineni, la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere, semnalizată cu indicatoare, nu a oprit la apropierea trenului, împrejurare în care mașina a fost acroșată de o locomotivă, care se deplasa pe ruta Pitești – Câmpulung.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale, fără ca vreo persoană să sufere leziuni.

Conducătorul auto și conductorul mijlocului de transport feroviar au fost verificați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În urma abaterii constatate, conducătorul autoturismului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.300 de lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole