Web Analytics

Update. Incendiul din Topoloveni. Mama copilului de 8 ani e acuzată că a pornit focul

de | 4.01.2024 19:24 | Actualitate, Home

În a doua zi de Crăciun, un apartament de la etajul 3 din Topoloveni a luat foc. Înăuntru se afla o femeie și fiul său, subiect prezentat și AICI.

Joi, 4 ianuarie, polițiștii au reținut-o pe femeie, care este cercetată pentru violenţă în familie în varianta agravată a tentativei de omor şi distrugere prin incendiere.

În cursul nopții de 26 decembrie, în jurul orei 03:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost anunțați, prin apel 112, că într-un apartament din oraș a izbucnit un incendiu. În apartament au fost găsite două persoane. Un băiat de 8 ani, conștient, în balcon, și mama acestuia, în unul din dormitoare, în vârstă de 35 ani, în stare de inconștiență, dar cu semne vitale. Mama și fiul ajuns la spital.

Iniţial, cauza penală a fost înregistrată la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, unde s-a dispus începerea urmăririi penale in rem pentru infracțiunea de distrugere.

Ulterior, cercetările au fost continuate la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. Urmărirea penală s-a extins la infracţiunea de tentativă de omor prin raportare la cea de violenţă în familie.

Citește și OPC a câştigat procesul cu Policlinica „Regina Maria”, care a înşelat prin omisiune un pacient din Piteşti

„În cursul zilei de 4 ianuarie 2024, în urma aspectelor rezultate din cercetarea la faţa locului, examinarea unor mijloace materiale de probă, constatările reprezentanţilor I.S.U. Argeş în contextul intervenţiei echipajelor de pompieri, declaraţiile persoanelor audiate, precum şi ale persoanei bănuite de săvârşirea faptei cercetate (violenţă în familie în varianta agravată a tentativei de omor şi distrugere prin incendiere), fiind vorba de mama persoanei vătămate minore (în vârstă de 8 ani), aceasta a dobândit succesiv calitatea de suspect, apoi de inculpat în cauză”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

Joi, 4 ianuarie, inculpata a fost reținută preventiv pentru 24 de ore, urmând ca aceasta să fie prezentată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş cu propunere de luare a măsurii arestării preventive.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *