UPDATE: Femeia care s-a autoincendiat, la Lerești, a fost transferată la Iași

de | 19.11.2021 09:55 | Actualitate, Home

Femeia în vârsta de ‘70 de ani care joi seară a încercat sa își dea foc, s-a prezentat la spital cu arsuri de gradul 3 și 4 pe aproximativ 70% din suprafața corpului.
Astfel, medicii au hotărât ca aceasta să fie transferată la un spital din Iași.

ȘTIREA INIȚIALĂ: 

 

Tentativă de suicid, joi seara, în comuna Leresti, după ce o femeie în vârsta de aproximativ 70 de ani, a încercat sa își dea foc.
IPJ Argeș informează că femeia a suferit arsuri pe o mare parte a corpului, este conștientă și a fost transportată la spital.
Polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare-Pravăț se află la fata locului pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut evenimentul.

Acest articol este despre: #femeie incendiată,leresti,spital,suicid,tragedie

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești
Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești

Lucrările sunt pe ultima sută de metri la Sala Polivalentă din Pitești, astfel că, începând cu luna mai 2022, aceasta va putea găzdui competiții naționale și internaționale, dar și concerte. Potrivit primarului Cristian Gentea, ultimele lucrări constau în amenajarea...

UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter
UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter

Cei care vor veni, astăzi, să își ia la revedere de la fotoreporterul Marius Huțanu și să se roage pentru sufletul lui, vor participa doar la o slujbă de înmormântare simbolică organizată la cavoul din cimitirul Sf. Gheorghe. Și asta pentru că jurnalistul murise cu...