Ultimele articole

UPDATE/Două persoane au murit în accidentul de pe A1

Circulație întreruptă pe Autostrada A1 București-Pitești, la km 26, spre Pitești, din cauza unui accident între două mașini și o autoutilitară. UPDATE: Două persoane au decedat, iar alte patru au fost rănite. Unul dintre răniți a fost preluat de un elicopter SMURD.

Update ora 10:00 Ramona Tudor, ofițer al Centrului Infotrafic, a declarat la Digi 24 că două persoane au decedat în urma accidentului. A adăugat: ”Traficul a fost deviat, pentru a stabili în ce împrejurări a intrat autoutilitara în coliziune cu cele două mașini. Sunt patru persoane rănite, una a fost preluată de elicopterul SMURD. Nu putem estima în cât timp se reia circulația”.

CITESTE SI Accident mortal pe A1. Alte patru persoane sunt rănite

Știrea inițială 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația este întreruptă la kilometrul 26 al Autostrăzii A1 pe sensul dinspre Pitești către București, în zona localității Poenari, județul Giurgiu, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară. În urma impactului o persoană a decedat, alte patru fiind în evaluare medicală.

Traficul urmează să fie deviat între kilometrii 30 și 23, prin localitatea Bolintin Vale.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Bianca Solomon

Facultatea de Jurnalism, Pitești, an 3 Colaborator la Jurnalul de Argeș

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu Politica de confidentialitate.

Next Post