Web Analytics
scris luni, 31.01.2022

UPDATE/ Două persoane au ajuns la spital, în urma accidentului de la Mărăcineni

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 46 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni, din direcția Pitești spre Mioveni, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, în condițiile schimbării direcției de deplasare către stânga, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus (Mioveni spre Pitești), de un bărbat de 31 de ani, din Mărăcineni.

UPDATE/ Două persoane au ajuns la spital, în urma accidentului de la Mărăcineni

În urma evenimentului rutier, două persoane din autoturismul care a efectuat viraj la stânga, respectiv o femeie de 42 de ani, din Pitești și o femeie de 59 de ani, din Pitești, au suferit leziuni și au fost transportate la spital, pentru investigații medicale, din primele date fiind rănite ușor. De asemenea, conducătorul celui de-al doilea autoturism a fost rănit ușor, fiind asistat medical la fața locului.

Citește și: Accident cu două autoturisme la Mărăcineni! Persoane încarcerate

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Știrea inițială:

Un accident rutier a avut loc, duminică seara, după ce doua autoturisme s-au ciocnit, la Mărăcineni.

Din primele informații, sunt persoane blocate în unul din autoturisme.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și două echipaje SMURD de prim ajutor calificat, împreună cu un echipaj al SAJ.
Revenim!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...