Web Analytics
scris sâmbătă, 17.12.2022

Update. Cum s-a produs carambolul cu patru maşini de pe DN 73, de la Mihăeşti

Revenim cu amănunte de la accidentul petrecut astăzi, sâmbătă, 17 decembrie, pe DN 73, pe raza comunei Mihăeşti, în care au fost implicate patru maşini şi unde o persoană a fost rănită.

Update. Cum s-a produs carambolul cu patru maşini de pe DN 73, de la Mihăeşti

Citeşte şi: Generalul Chelaru s-a supărat pe primarul Gentea. Uite cine i-a împăcat!

Cauza principală, din câte se pare, a fost neatenţia unui conducător auto, la care s-ar putea adăuga şi lipsa lui de experienţă. Din cercetările făcute de poliţişti rezultă că un tânăr în vârstă de 19 ani, din Câmpulung, se deplasa la volanul unui autoturism dinspre sat Valea Bradului, comuna Mihăești, spre DN 73. La intrarea pe drumul național, el nu ar fi acordat prioritate unui autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, din Câmpulung, care se deplasa spre Pitești.

Citeşte şi: Pitești. 35 pacienți cu boli psihice și doar 5 bolnavi de Covid, internați la Spitalul Județean!


În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus al drumului naţional, unde a intrat s-a izbit de o maşină condusă de un alt tânăr, de 18 ani, din Mărăcineni (acesta venea dinspre Pitești), dar și de maşina din spatele acestuia, condusă de o tânără, de 18 ani, din Stâlpeni, după cum au precizat oamenii legii.


Urmarea? Cum spuneam: a fost rănită o femeie, de 53 de ani, din Câmpulung, pasageră în dreapta față în al doilea autoturism. A fost dusă la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită