Web Analytics

Generalul Chelaru s-a supărat pe primarul Gentea. Uite cine i-a împăcat!

de | 17.12.2022 13:00 | Actualitate, Cultură, Home, Politica si Administratie

Oarecum deranjat că primarul municipiului Piteşti nu a venit la lansarea cărţii sale despre Napoleon Bonaparte, eveniment organizat vineri, 16 decembrie, în Sala „Ars Nova” a Centrului Cultural, generalul (r) şi deputatul de Argeş Mircia Chelaru a spus în faţa auditoriului că „o să mă duc la domnul Gentea şi o să-i fac extras din această carte pentru cum are să conducă urbea„.

Citeşte şi: Generalul Mircea Chelaru, la Pitești: „Înțelegându-l pe Napoleon, vom înțelege ce se petrece astăzi”


Autorul făcea, evident, referire la maximele înţelepte şi foarte actuale ale omului de geniu, militarului, împăratului care a fost Napoleon Bonaparte.

Domnul Chelaru a fost însă repede „împăcat” de Cristina Munteanu, consilier al primarului Cristian Gentea, prezentă la manifestare. Jurnalista l-a asigurat pe general de preţuirea pe care i-o poartă edilul-şef şi i-a explicat că acesta e „prins” cu o problemă importantă.


Ca şi dumneavoastră, şi domnul primar construieşte. Ne batem pentru un consorţiu regional destinat învăţământului dual. E vorba despre un proiect de 21,5 milioane de euro, despre un campus, şi vrem să câştigăm” – a spus Cristina Munteanu, care a venit la această lansare cu un buchet de flori.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *