Web Analytics

Update: COVID la Teatrul Alexandru Davila din Pitești

de | 13.10.2021 20:52 | Cultură, Actualitate, Dezvăluiri

Covid-19 și-a făcut simțită prezența si la Teatrul Alexandru Davila din Pitești. În urma unor informații apărute pe site-urile de socializare, se pare că mai mulți angajați care sunt testați pozitiv și bolnavi de Covid-19 își continuă activitatea, fizic, la teatru. Sunt și cazuri de angajați care au rămas acasă, în carantină, până la însănătoșire și negativare în urma unei noi testări.

În timp ce o parte a angajaților teatrului sunt vaccinați, alții sunt nevaccinați, printre aceștia unii fiind chiar antivacciniști. Mulți se aud tușind în instituție și refuză, în același timp, purtarea măștii. Din cauza acestei situații, s-a luat hotărârea de a pune stop repetițiilor teatrale, însă spectalolele se desfășoară în continuare.

Conform acelorași surse, se poate lua în calcul și faptul că nu se dorește ca informația referitoare la cazurile pozitive din teatru să ajungă la Consiliul Județean Argeș, pentru a nu se opri spectacolele viitoare.

Mergând pe principiul „Ce nu știi, nu te afectează”, întâlnit, se pare, în Teatrul Davila, ne punem întrebarea: „Cum facem față unei astfel de situații, având în vedere aspectele pandemice ale României și ale județului Argeș in acest moment? (B.S)

Citește și: O poveste de dragoste şi de profesie / Un medic hindus s-a îndrăgostit de o dentistă din Mioveni şi lucrează acum la Spitalul Judeţean

felix-goldbach-manager

felix-goldbach-manager

Update: Managerul Teatrului Alexandru Davila a declarat, în urma apariției articolului de mai sus, că există foarte mult neadevăr. La teatrul Davila nu este bolnav nimeni dintre persoanele care fac parte din actul artistic. Sunt doar două cazuri de la partea administrativă, care însă stau acasă în carantină.

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii