Web Analytics

Update. Argeșeanul care a răsturnat tractorul era băut și nu avea permis!

de | 12.04.2024 17:20 | Actualitate, Home

IPJ Argeș ne-a comunicat detalii privind accidentul produs vineri, 12 aprilie, când un tractor s-a răsturnat în albia unui pârâu, pe raza comunei Șuici, iar o femeie, în vârstă de 61 de ani, pasageră, a fost rănită.

Citește și: Linia de cale ferată Pitești – Ramificație Golești, închisă până la 14 iunie

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 59 de ani, din Șuici, care conducea un tractor pe DC 447, pe raza localității de domiciliu, circulând dinspre DJ 703H către extravilanul satului, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în albia pârâului Valea Podenilor.

Potrivit Birolui de presă al IPJ Argeș, bărbatul se afla sub influența alcoolului, valoarea rezultată din verificări fiind mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, împricinatul nu figurează ca deținător de permis de conducere, iar tractorul nu este înmatriculat sau înregistrat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Iar în cauză a fost întocmit dosar penal.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *