Web Analytics
scris joi, 20.04.2023

Unul dintre arestaţii acuzaţi de trafic de droguri se juca cu pistolul prin Câmpulung

Descinderile făcute la începutul lunii de DIICOT Pitești la domiciile unor persoane bănuite de trafic de droguri s-au lăsat și cu arestări. Iar printre cei aflați acum după gratii pe o perioadă de treizeci de zile se află și un câmpulungean care are deja o condamnare penală la activ. Nu pentru trafic de droguri, ci pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Unul dintre arestaţii acuzaţi de trafic de droguri se juca cu pistolul prin Câmpulung

În vara lui 2020, George Vivian Pantazi, pe atunci în vârstă de 27 de ani și fără ocupație, s-a supărat foarte tare pe viață și pe unele persoane din cercul lui de amici certați cu legea, iar asta l-a făcut să iasă în stradă cu un pistol. Și urla, și amenința, astfel că martorii au sunat la 112, iar Pantazi, retras acasă după episodul de haos și teamă, a fost săltat de la domiciliu de polițiști, fiind reținut pentru 24 de ore. Ulterior s-a aflat sub control preventiv, iar în aprilie 2021 și-a primit pedeapsa. S-a ales cu patru luni de închisoare cu suspendare pe un termen de supraveghere de doi ani. Totodată, i s-a confiscat arma, un pistol de tip airsoft, cu bile de calibru 6 mm.
C.I.B.

Citește și Pistolarul de la Bascov și-a petrecut noaptea în arest

Citește și Pitești. A amenințat prietenul fostei iubite cu un pistol

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...