Pistolarul de la Bascov și-a petrecut noaptea în arest

de | 1.05.2022 09:02 | Actualitate, Home

Bărbatul care a tras în parcarea unui club din comuna argeșeană Bascov, a fost reținut aseară, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să se stabilească măsuri preventive. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani este din Iași și locuiește, fără forme legale, în Pitești. El a fost filmat în data e 29 aprilie înjurând, amenințând și trăgând cu pistolul.

Citește și Ridicat de mascați după ce a tras în parcarea unui club din Bascov

Vă reamintim că, în ziua de 30 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, în baza unui mandat de aducere, s-au deplasat la locuința bărbatului, unde au identificat și ridicat un pistol letal, supus autorizării.

Ulterior, bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uz de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Acest articol este despre: arest,bascov,judecatoria pitesti,pistol,saesp

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed