Universitatea din Piteşti angajează secretar cu experiență!

de | 14.07.2021 13:12 | Actualitate, Economie, Home

Universitatea de Stat din Pitești scoate la concurs un post vacant de SECRETAR III S din cadrul Centrului pentru Managementul Calității și Programe Universitare.

Este nevoie de pregătire de specialitate în științe juridice, economice, tehnice, administrative, sociale, umaniste și de experienţă de 3 ani în post de secretar sau similar.

Concursul va consta în probă scrisă şi interviu. Probele se vor susţine la Facultatea de Mecanică și Tehnologie, str. Târgu din Vale, nr.1, sala nr. T 309, astfel: proba scrisă – în data de 03.08.2021, începând cu ora 9.00, iar interviul – în data de 06.08.2021, începând cu ora 9.00. Angajarea se va face cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată. Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 27.07.2021, ora 12.00, la sediul Universității, Rectorat – Registratură.

Acest articol este despre: angajari,post,rectorat,secretar,universitate

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș
Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din...