Web Analytics
scris duminică, 11.12.2022

Universitatea Craiova renunță la Raiffeisen Bank, OMV-Petrom și la cantonamentele în Austria

În urma refuzului Austriei de a accepta aderarea României la Spațiul Schengen, Universitatea Craiova a anunțat că renunță la conturile de la banca austriacă Raiffeisen, nu mai alimentează de la OMV-Petrom și nu se vor mai duce în cantonament în Austria.

Universitatea Craiova renunță la Raiffeisen Bank, OMV-Petrom și la cantonamentele în Austria

Citește și: Croaţia – Argentina şi Maroc – Franţa, în semifinalele Campionatului Mondial

„În urma atitudinii revoltătoare a Republicii Austria, de a bloca accesul României la Spațiul Schengen, Universitatea Craiova, fidelă principiilor înrădăcinate în ADN-ul său, a luat decizia de a sancționa companiile austriece partenere cu un boicot total. Începând din această lună, clubul își va muta conturile de la banca cu acționariat austriac Raiffeisen Bank, iar alimentarea cu combustibil și consumabile a parcului auto al Științei nu se va mai realiza în stațiile OMV-Petrom. Totodată, începând de anul viitor, tradiționalul cantonament de vară al leilor nu se va mai face în vreo stațiune montană din Austria, ci într-o altă țară europeană care are condiții de pregătire similare.

Citește și: Autocar cu 33 de pelerini, răsturnat într-un şanţ

Din punctul nostru de vedere, aceste companii, dar nu numai ele, sunt părtașe la politica absurdă și discriminatorie la adresa românilor și a României, promovată de statul austriac în aceste zile. Sperăm ca demersului nostru să i se alăture întreaga suflare fotbalistică românească pentru că, astăzi mai mult ca oricând, trebuie să arătăm că suntem suficient de maturi din punct de vedere instituțional pentru a nu mai acționa după dictonul: Capul plecat, sabia nu-l taie!”, se arată în comunicatul Universității Craiova.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. ia sa vedem,FC ARGES va renunța la cantonamentul din Austria?ca de banci nu stiu cu cine lucrează!!🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *