Web Analytics

Universitatea „Constantin Brâncoveanu” din Piteşti şi-a primit bobocii în noul an universitar

de | 4.10.2017 19:09 | Actualitate

20 UCBLuni, 2 octombrie, în Aula Magna a Universității „Constantin Brâncoveanu” a avut loc deschiderea oficială a unui nou an universitar. A fost, ca de fiecare dată, un eveniment de ținută la care au participat peste 400 de oficialități și studenți, mulți dintre ei boboci.

Oficialii prezenți la „Brâncoveanu” la invitația rectorului Ovidiu Puiu au fost senatorul Șerban Valeca, președintele CJ Argeș – Dan Manu, prefectul Emilian Dragnea, primarul Piteștiului – Cornel Ionică, inspectorul școlar Dumitru Tudosoiu, chestorul Ion Stoica – decan la Facultatea de Ştiinţe Juridice, Administrative şi ale Comunicării și comisarul-șef Bogdan Berechet – șeful Poliției Argeș.
Președintele Dan Manu a ținut să îi ureze „La mulți ani!” prof. univ. dr. Alexandru Puiu, fondatorul Universității „Constantin Brâncoveanu”, ajunsă astăzi una dintre cele mai puternice și apreciate universități private din România. Primarul Cornel Ionică a vorbit despre conceptul de „smart city”, spunând că peste 30 de ani lumea nu va mai fi ca cea de astăzi. Tot edilul-șef al Piteștiului le-a vorbit studenților despre mobilitatea pieței de muncă, încurajându-i să se pregătească pentru meseriile viitorului.
Inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu și-a adus aminte cu nostalgie de timpurile când era student în blugi, spunând printre altele că tinerii au multe posibilități în ziua de azi.
Mai trebuie spus că în afară de programele de studii variate, Universitatea „Constantin Brâncoveanu” oferă studenților săi și șansa de a beneficia de burse de studiu în 30 de universități europene din 14 țări.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii