Web Analytics
scris vineri, 12.04.2024

Unei femei i-a fost redată complet vederea, după o intervenție chirurgicală

O femeie de 41 de ani din judeţul Bacău a fost operată la Iaşi, după ce medicii i-au descoperit o tumoră oculară de patru centimetri care începuse să-i afecteze vederea, transmite News.ro.

Unei femei i-a fost redată complet vederea, după o intervenție chirurgicală

Citește și Banii Mioveniului – îngropaţi de grandomania primarului Georgescu în proiecte suspectate de corupţie în Măgdăceşti, Republica Moldova

Adriana Ghibilic a ajuns de la Bacău la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, iar în urma investigaţiilor, medicii i-au descoperit o tumoră oculară de aproximativ patru centimetri.

“Este şocant pentru fiecare care trece prin aşa ceva. În urma unei crize de fiere, am căzut şi am ajuns la Spitalul din Moineşti, iar în urma unui CT mi s-a descoperit o formaţiune expansivă la nivelul globului ocular, fără limită de separaţie. Domnul doctor de acolo a luat legătura cu domnul doctor Lucian Eva şi aşa am ajuns în cel mai scurt timp la spitalul de Neurochirurgie Iaşi. Am venit la Iaşi, mi-au făcut toate investigaţiile medicale şi au constatat că trebuie operaţie“, a declarat pacienta.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...