Undă verde pentru noul complex sportiv Trivale. Primarul Gentea a recuperat de la Guvern cele 13 ha din jurul Stadionului „Dobrin”

de | 4.05.2022 12:21 | Actualitate, Home, Politica si Administratie, Sport

„Vom reface la nivelul ultimelor standarde în domeniu baza sportivă piteșteană!”, promite edilul

Terenul din jurul Stadionului „Nicolae Dobrin” a fost transmis în sfârșit, după ani și ani de încercări eșuate ale foștilor primari, din domeniul public al statului, respectiv Ministerul Tineretului și Sportului, în domeniul public al municipiului Pitești. Aici, primarul Gentea și noua sa echipă vor ridica un complex sportiv ultramodern.

„Avem marea satisfacție de a reuși ca, după nenumărate demersuri oficiale la Guvern din toamna lui 2020 până acum, terenul din jurul Stadionului «Nicolae Dobrin» să fie trecut în administrarea municipiului!
În Monitorul Oficial numărul 424/02.05.2022 a fost publicată Hotărârea de Guvern 575/28.04.2022, prin care cele 13 hectare adiacente terenului de joc și tribunelor actuale vor fi fundamentul pe care demarăm un proiect integrat ambițios!

Complexul Sportiv din Trivale, așa cum arată în viziunea municipalității, va fi construit de la zero, prin finanțare de la Compania Națională de Investiții a Guvernului! După 58 de ani de când aici Dinamo Pitești a jucat primul meci (1964), vom reface la nivelul ultimelor standarde în domeniu baza sportivă piteșteană!”, promite primarul Cristian Gentea.

Citește și FC Argeș a obținut licența UEFA pentru a putea evolua în sezonul viitor în cupele europene

Citește și FC Argeş şi CS Mioveni – pe ultimele locuri la datorii, într-un clasament al Ligii I

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed