Web Analytics
scris luni, 22.08.2022

Un week-end muzical live de excepție va marca începutul toamnei, la Mioveni!

Prima ediție a festivalului Analogue Festival propune iubitorilor de muzică bună, care doresc să evadeze din cotidian, trei zile electrizante de muzică alternativă, pop, indie & electro-pop, funk, indie-rock, hip-hop si trap, într-un cadru natural unic, la marginea pădurii de pe Platoul Făget din Mioveni, județul Argeș.

Un week-end muzical live de excepție va marca începutul toamnei, la Mioveni!

Cu un line-up ce aduce alături, în cadrul celor trei zile ale evenimentului, artiști internaționali și români foarte apreciați, Analogue Festival îmbină natura cu muzica și aduce în discuție problematici actuale precum sustenabilitatea, limitele digitalului și relațiile interumane.

Citește și Argeș: 11 incendii de vegetație uscată în week-end

Pe lângă cele trei scene dedicate muzicii, festivalul oferă participanților experiențe diverse, adresate publicului de toate vârstele: ateliere și jocuri interactive, sesiuni de wellness și relaxare în natură, instalații de artă, street food și multe altele.

Organizatorii – Primăria Mioveni și Centrul Cultural din Mioveni –  pun la dispoziția celor care doresc să vină la festival o reducere de 10% la mai multe hoteluri și pensiuni din Pitești, aplicabilă la cumpărarea unui abonament standard sau VIP la Analogue Festival. Lista completă a unităților de cazare recomandate de festival este disponibilă pe www.analogue.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *