Un turc a fost găsit în stare de inconștiență, în scara unui bloc din Pitești

de | 20.01.2022 10:19 | Actualitate, Home

În această dimineață, în jurul orei 08.15, o patrulă a Poliției Locale a fost anunțată prin dispecerat că în blocul A 2 de pe bulevardul I.C. Brătianu, la etajul 7, se află o persoană căzută. Apelantul, proprietarul unui apartament din acea scară de bloc, a fost cel care a chemat Poliția Locală, iar intervenția a fost la limită.

Citește și:Protecția consumatorilor împotriva recenziilor înșelătoare: 55 % dintre site-urile web verificate încalcă legislația UE

Polițiștii locali s-au deplasat în zona respectivă și au constatat că persoana este în stare de inconștiență. A fost anunțată Ambulanță și Secția 1 Poliție, care au sosit imediat la fața locului. Echipajul medical a reușit să-l resusciteze și în urma legitimării acestuia, s-a stabilit că bărbatul, M. E. de 31 ani, este cetățean turc, cu domiciliul în Constanța (om al străzii).

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Expoziției de Pictură și Fotografie la Domnești
Expoziției de Pictură și Fotografie la Domnești

Joi, 30 iunie 2022, Asociația de Arte și Spiritualitate ZAN ART în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș prin  Centrul de zi pentru copii/tineri cu dizabilități ''Șanse Egale'', comuna Domnești, județul Argeș au...